Cards Against Humanity, hét harde gezelschapsspel!

Kan je wel tegen een stootje en ben je wel van wat zwarte humor? Dan moet je Cards Against Humanity absoluut eens uitgeprobeerd hebben. Het kaartspel is ontzettend eenvoudig, maar kan door de unieke samenstelling hard, net over de grens en vooral politiek incorrect zijn. Dit maakt dat Cards Against Humanity absoluut geen spel is voor tere zieltjes, want hoe zieker of harder het is, des te beter het spel wordt.

Neem contact op 

Hoe werkt Cards Against Humanity?

Ben je wel in voor een leuk kaartspel, maar ken je Cards Against Humanity niet echt goed? We leggen het je graag uit. Het concept is zoals al aangehaald erg simpel. De spelers krijgen witte en zwarte kaarten en de bedoeling is dat elke speler per ronde een vraag van de zwarte kaart stelt. De andere spelers zullen daar dan op moeten reageren met een antwoord die op de witte kaarten staan.

De keuze hierin is natuurlijk vrij en de uitdaging is om zo creatief mogelijk met de witte kaart te reageren. Hoe harder, grappiger of bizarder het antwoord is, des te leuker het wordt. Het levert immers hilarische situaties op die op het randje zijn of net erover en dat maakt het tot een ontzettend leuk gezelschapsspel.

De speler die gedurende het spel de meest zieke antwoorden geeft of juist de meest grappige in de context van de vragen, die wint het spel. Dankzij de enorme variatie aan vragen en altijd willekeurig verdeelde witte kaarten met antwoorden, levert dit keer op keer een unieke ervaring op waarbij de vraag en antwoorden de meest bizarre richting op kunnen gaan. En dat is precies waarom Cards Against Humanity zo leuk is. De naam van het spel zegt het ook al, het schopt tegen de schenen van de mens!

Contact ons

 

Cards Against Humanity kopen

Je kunt jouw set Cards Against Humanity bij Cool Bananas aanschaffen. Wij hebben meerdere varianten in ons assortiment. Een internationale editie, een uitbreiding omtrent sci-fi of Amerika, alsook grotere uitbreidingspakketten met een hele reeks nieuwe vragen en antwoorden. Hoe groter je totale set is, hoe kleiner de kans is dat dezelfde situaties ontstaan. En dat is belangrijk, dat zorgt immers voor de kracht van Cards Against Humanity!

Je kunt jouw kaarten kopen bij Cool Bananas en kijk zeker even naar het aanbod van uitbreidingen. Wellicht zit er een set bij die perfect bij jou en je vrienden past! Als je je set of uitbreiding Cards Against Humanity vandaag nog koopt, dan zorgen wij dat het pakket morgen bij je afgeleverd wordt. Dan kan je snel met je vrienden aan de slag en ontdekken hoe ziek/grappig ze allemaal zijn.

Cards Against Humanity is gegarandeerd lachen met zwarte humor. Niet voor niets is het wereldwijd ontzettend populair, dus ervaar het leuke gezelschapsspel zelf en bestel jouw set bij Cool Bananas!

Contact opnemen

 

© 2016 - 2024 Cool Bananas | sitemap | rss