Over ons

Wij, Malou & Frank, zijn de trotse eigenaren van Cool Bananas, deze fijne (web)winkel in het mooie Tilburg. Ooit begonnen als alleen webwinkel voor "ernaast" en inmiddels dus ook een echte stenen winkel. Frank runt de winkel, Malou doet dat af en toe en is heel belangrijk op de achtergrond. Rollen verdelen en gaan!

De mix van producten die je in onze winkel tegenkomt maakt soms wat tongen los. Wat voor winkel is het nou? De rode lijn in ons aanbod is de goedkeuring van Frank en/of Malou. Met andere woorden, we verkopen alleen dat wat wij leuk vinden. En dat kan dus van alles zijn. Zoals iedereen die bij ons binnen wandelt een voorkeur heeft, zo hebben wij dat ook.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gave producten. Unieke producten. Verantwoorde producten. En dat tegen normale prijzen. Producten die wij graag in een winkel tegenkomen wanneer we eens door de stad struinen. Per seizoen zul je producten zien komen en verdwijnen. Smaken en voorkeuren veranderen immers. 

Wij sluiten niemand buiten. Bij ons kun je voor de allerjongsten slagen maar voor opa en oma hebben we ook iets. Bovenal moet de winkel een aangename plek zijn waar je graag weer terugkomt om even te neuzen en voor dat babbeltje.

Mocht je eens in de buurt zijn, wandel dan fijn binnen. Wij zijn er klaar voor.

© 2016 - 2024 Cool Bananas | sitemap | rss