per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 242 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 16

Spellen

Party games zijn een geweldige manier om een feestje tot leven te brengen en zorgen voor urenlang vermaak en plezier. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeest, of gewoon een gezellige avond met vrienden, party games zijn altijd een goed idee!

Er zijn talloze soorten party games beschikbaar. Deze spellen zijn niet alleen leuk om te spelen, maar ze brengen mensen ook samen en zorgen voor een gezellige sfeer.

Party games zijn ook zeer geschikt als cadeau voor feestjes en gelegenheden. Met een breed scala aan spellen om uit te kiezen, kun je bij Cool Bananas altijd een spel vinden dat past bij de interesses en persoonlijkheden van de ontvanger.

Al met al zijn party games een fantastische manier om een feestje onvergetelijk te maken. Ze brengen mensen samen, zorgen voor vermaak en zorgen voor een gezellige sfeer. Bekijk ons assortiment aan party games en ontdek welk spel het best past bij jouw volgende feestje!

Een ouderwetse spelletjesavond met vrienden en familie is altijd een goed idee. Bij Cool Bananas hebben we verschillende spellen. Van makkelijke spellen die binnen 10 minuten zijn gespeeld tot mooi vormgegeven bordspellen die iets meer tijd in beslag nemen. 

Cards Against Humanity

Cards Against Humanity is een gezelschapsspel voor jou en je meest verschrikkelijke vrienden. In tegenstelling tot de meeste party games die je eerder hebt gespeeld is Cards Against Humanity niet geschikt voor tere zieltjes en politieke correctheid.

Het spel is vrij eenvoudig. Elke ronde stelt een speler een vraag van een zwarte kaart en antwoordt iedereen met zijn grappigste witte kaart. De antwoorden zijn vaak op het randje en de vriend met de ziekste geest/het beste gevoel voor humor wint. Door de grote hoeveelheid vragen en antwoorden wordt het spel niet snel voorspelbaar.

Ben jij een echte fanatiekeling dan zijn er ook nog meerdere uitbreidingen verkrijgbaar. Dan kun je spreken van oneindig speelplezier.

What do You Meme?

What Do You Meme? is een gezelschapsspel voor de social media-generatie. Wat moet je doen? De scheidsrechter (deze verandert per ronde) speelt een foto-kaart en de andere deelnemenrs spelen vervolgens hun beste bijschrift-kaart. De scheidsrechter bepaalt wie het grappigste bijschrift heeft gespeeld en de "winnaar" is de scheidsrechter bij de volgende ronde. En zo gaat het maar door en door en door. 

Speelkaarten

Bij Cool Bananas hebben we verschillende Speelkaarten met verschillende thema's en mooie designs. Zo wordt een potje kaarten opeens toch een stuk leuker dan de hele avond Netflixen (alle seizoenen van Friends heb je toch al 10x gezien).

Je bestelling wordt uiterlijk de volgende werkdag verzonden. In Nederland wordt je bestelling gratis verzonden vanaf 70 eur. Bestellingen naar België worden gratis verzonden vanaf 100 euro. Natuurlijk pakken we je bestelling graag voor je in als dit een cadeau voor iemand anders of jezelf is. 

© 2016 - 2024 Cool Bananas | sitemap | rss