per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 30 resultaten
  • 1
  • 2

Cards Against Humanity International Edition

Cards Against Humanity is een van de meest populaire en bekende party games ter wereld. Dit kaartspel is ontworpen voor volwassenen en staat bekend om zijn ongepaste, grappige en soms beledigende inhoud. Het spel is dan ook niet geschikt voor mensen die snel beledigd zijn of die gevoelig zijn voor grove humor.

Het doel van het spel is om de meest hilarische antwoorden te geven op een reeks vragen en situaties die op de zwarte kaarten worden gesteld. Spelers gebruiken hun witte kaarten om de antwoorden te geven en de grappigste kaart wordt gekozen door de speler die de vraag heeft gesteld.

Het spel is een geweldige manier om een feestje op gang te brengen en zorgt voor urenlang vermaak en gelach. Cards Against Humanity is geschikt voor groepen van 3 tot 20 personen, waardoor het ideaal is voor feestjes, borrels of andere sociale gelegenheden.

Cards Against Humanity is ook een geweldig cadeau voor vrienden of familie die van grove humor houden en graag lachen. Het spel is beschikbaar in verschillende edities en uitbreidingen, waardoor je altijd wel een versie kunt vinden die past bij de interesses en persoonlijkheden van de ontvanger.

Kortom, Cards Against Humanity is een geweldige party game voor volwassenen die houden van grove humor en een goed lach. Het is geschikt voor groepen van verschillende grootte en is ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie. Bekijk onze collectie Cards Against Humanity en vind het perfecte spel voor jouw volgende feestje!

© 2016 - 2024 Cool Bananas | sitemap | rss