Houten auto's

Houten auto’s zijn het perfecte cadeau om te geven

Wanneer je een cadeau gaat geven aan iemand die jarig is, aan iemand die gaat trouwen, aan iemand die geslaagd is, of aan nog iemand anders die een cadeau verdient, dan wil je natuurlijk wel met iets origineels aan komen zetten. Je wil een cadeau geven dat niemand anders ooit aan diegene gegeven hebt. Je wil dat het cadeau een indruk achterlaat bij de ontvanger. Daarvoor ben je bij Cool Bananas op de juiste plek. Wij bieden jou namelijk een aanbod met heel erg originele cadeaus. Cadeaus waar je zelf nooit aan gedacht had om te geven, maar die wel hartstikke leuk zijn om te krijgen. Een voorbeeld van zo’n cadeau is een houten auto. Hiermee geef je iemand iets wat hij of zij echt voor altijd zal bewaren.

SHOP NU

Houten auto’s zijn geschikt voor iedereen

Houten auto’s zijn misschien niet het eerste cadeau waar je aan denkt om aan een volwassene te geven, maar ze kunnen een schot in de roos zijn. Speelgoedauto’s klinken als iets om te geven aan kinderen. Dit is zeker een optie, maar dit hoeft helemaal niet. De houten auto’s van Candylab Toys zijn namelijk geschikt voor iedereen. Ook zijn deze auto’s echt heel mooi gemaakt. De auto’s zijn namelijk gemaakt van hout, en er is een Amerikaans sausje overheen gegooid. Echt alle soorten auto’s worden ook geproduceerd en zo kan jij deze dus cadeau geven. Hierbij kan je denken aan een SUV, een racewagen, een lowrider en een foodtruck. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een kleine foodtruck cadeau te geven aan een eigenaar of werknemer van een foodtruck? Of om een raceauto te geven van iemands favoriete raceteam? Dit is iets dat ze voor altijd zullen bewaren, wat een houten auto tot een perfect cadeau maakt.

SHOP NU

Koop een houten auto online of in Tilburg

Wij van Cool Bananas verkopen allerlei soorten houten auto’s. Je kan ons aanbod online bekijken. Hier kan je door de verschillende houten auto’s scrollen en je laten verrassen door alle keuzes. Wanneer je een keuze gemaakt hebt, kan je deze eenvoudig bestellen en bij jou thuis laten bezorgen. Als je nu liever de houten auto’s eerst in het echt wil aanschouwen, dan kan dit natuurlijk ook. In dit geval is het mogelijk om langs te komen bij onze cadeauwinkel in Tilburg. Op de Heuvelstraat 130, in het centrum van Tilburg, is onze winkel te vinden. Kom gerust eens langs, dan wijzen wij jou graag de weg in de winkel en laten wij je zien waar de houten auto’s liggen.

SHOP NU

© 2016 - 2024 Cool Bananas | sitemap | rss