Sorteer op

De Cool Bananas CadeauKaart

Je leest het goed. Bij ons geen tegoedbonnen maar de Cool Bananas CadeauKaart. De basis van onze CadeauKaart is een fijne wenskaart van Ohh Deer. Jij kiest de kaart die het best bij de ontvanger van de CadeauKaart past en het tegoed dat jij wilt geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat de CadeauKaart handgeschreven en voorzien van een unieke code om hem in de winkel of online te kunnen verzilveren, jouw kant op komt.

Een cadeaukaart van Cool Bananas is daarnaast ook een geweldige last-minute oplossing als je op zoek bent naar een last-minute cadeau. Je kunt de cadeaukaart direct online bestellen en naar de ontvanger laten verzenden, waardoor het een snelle en handige optie is.De cadeaukaarten van Cool Bananas zijn beschikbaar in verschillende waarden en zijn gemakkelijk te gebruiken in de winkel of online. 

Dus als je op zoek bent naar een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen, overweeg dan een cadeaukaart van Cool Bananas. Met de vrijheid om te kiezen uit het brede assortiment van deze winkel, is het de perfecte manier om iemand te verrassen met een cadeau dat ze echt leuk vinden.

Digitale CadeauKaart

Op dit moment hebben wij alleen de analoge fysieke CadeauKaart. Ben je echter toch echt op zoek naar een digitale "CadeauKaart"? Of wellicht ben je op zoek naar een grotere hoeveelheid CadeauKaarten? Neem dan contact met ons op via info@cool-bananas.nl of bel 0624700790 en we komen er vast samen uit.

© 2016 - 2023 Cool Bananas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel